DİYARBAKIR / BİSMİL - Köseli Ortaokulu

Mrt

Baharın gelişi ile okulumuzdaki hummalı çalışmalar da devam ediyor. Bahçe düzenlemesi, ağaçların budanması, otların temizlenmesi, ağaç ve çiçek dikimleri, bahçe duvarının, oyun ve spor alanlarının boyanması heyecan ve mutlulukla öğrencilerimizle birlikte gerçekleştirildi.

Ock

Kitap, uygarlığa yol gösteren ışıklardır. Okulumuz idaresi, öğretmenleri, öğrencileri ve velileri olarak daha uygar, aydınlık, bilinçli, mutlu, güçlü bir gelecek için kitap okuma kampanyasi başlattık. Her gün 1 saat hepimiz kitap okuyup paylaştık. Bu güzel etkilinliği güzel bir alışkanlık yapmaya gayret ettik, ediyoruz. Meyvelerini almaya şimdiden başladık, uzun vadede daha da faydasını göreceğimizden eminiz. Tüm gayret ve özveri için herkese teşekkür ediyoruz

Kas

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantımızı verimli ve pandemi kurallarına olabildiğince uygun bir şekilde geçekleştirdik. Bu süreçte velilerin desteğinin herzamakinden daha da önemli olduğunu vurguladık ve deteklerini arttırmalarını talep ettik. El birliği ve dayanışma ile öğrencilerimizin başarısını artırmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağımızı ve daha fazla çaba göstereceğimiz konusunda hem fikir olduk.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü; ebediyete intikalinin 82'nci yıldönümünde saygıyla andık.

Şbt

Öğrencilerimize deprem esnasında ve sonrasında nasıl davranmalı, nelerin yapılması gerektiği anlatıldı ve uygulandı.

Ock

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının birinci dönemini bugün başarıyla sonlandırdık. Öğrencilerimiz heyecanla karnelerini aldılar. Dönem boyunca emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşşekkür ediyor, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize keyifli bir yarıyıl tatili diliyoruz.

Ara

Küçük yaşta öğrencilerimizde kitap okuma bilincini oluşturmak için okuma saatlerimize özen gösteriyoruz.

May

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nın 94. yılı kutlama etkinliği Okulumuzda coşkuyla kutlandı.Yapılan eğlenceli gösteriler, yarışmalar ve finalde halaylarla öğrenciler, öğretmenler ve veliler  oldukça keyifli saatler geçirdi.

Mrt

Okulumuzda  öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve personelimizle eğlenerek fidan diktik. Okul bahçemizin yeşillenmesinde emeği olan herkese ve fidan desteğinde bulunan belediyemize teşekkür ediyoruz.

Ock

Okul sitesi yenileme çalışmaları başlamıştır.